GPS NORTH TRACKER SCOUT
GPS NORTH TRACKER SCOUT
GPS NORTH TRACKER SCOUT
GPS NORTH TRACKER SCOUT

NorthTracker Scout gps tracker

295-1102
3-7 arbetsdagar
1 995,00 kr
Inkl. moms
NorthTracker Scout sänder en position per dygn. Mellan intervallen ligger den i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Om gps:en lämnar en säkerhetszon ändras intervallet automatiskt till varje timme med möjlighet till tätare spårning när det behövs. Ett säkert stöldskydd som fungerar i hela Europa

Vattentät
Vikt 140g
1 års garanti
Registreras på www.northtracker.com


 
Scout är en diskret gps med upp till 5 års batteritid.

NorthTracker Scout sänder en position per dygn, tidigt på morgonen. Mellan intervallen ligger den i djup sömn och kan därför inte scannas och hittas av tjuvar. Om gps:en lämnar en säkerhetszon under natten kommer ett larm tidigt på morgonen och intervallet ändras då automatiskt till att sända position varje timme, med möjlighet till tätare spårning när det behövs. Denna lösning har visat sig mycket effektiv eftersom den skänker en falsk trygghet för tjuven samtidigt som du får gott om tid att hitta din ägodel.

Gps:en behöver ingen installation mot externt batteri och har upp till 5 års batteritid. Den går att gömma i princip var som helst och är stötsaker och vattentät. För att undvika falsklarm när du själv flyttar objektet kan du enkelt inaktivera aktuell säkerhetszon med en knapptryckning i appen. Koppla Scout till Nokas Larmcentral med väktarutryckning för extra säkerhet om du vill.
Inga recensioner
Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)