Fox Bomber LT - Grå/Hi-Vis Gul
Fox Bomber LT - Grå/Hi-Vis Gul
Fox Bomber LT - Grå/Hi-Vis Gul
Fox Bomber LT - Grå/Hi-Vis Gul

Fox Bomber LT - Grå/Hi-Vis Gul

28696-086-L
I lager
649,00 kr
Inkl. moms

EN TÅLIG OFFROAD-HANDSKE MED D3O® KNOGSKYDD

Bomber LT Glove CE är fullpackad med tålighet och stötskydd, i en strömlinjeformad design med nära passform – och är ett absolut måste när du kör hårt i ödemarken. Handsken är CE-certifierad på nivå 1, har förstklassigt D3O® knogskydd och tar fajten när det behövs vid tuff körning.

Den vadderade handflatan i dubbla lager ger en helt ny nivå av slitstyrka utan att kompromissa med komforten, och den formpressade, förlängda manschetten med kardborrestängning ger en säker passform. Fingerskydd av elastiskt meshtyg ökar luftcirkulationen och förbättrar fingrarnas rörlighet när du kör, medan silikonbeläggningen på fingertopparna ger ökat grepp på handtaget. Denna handske är CE-certifierad på nivå 1 och ställer hårda krav – precis vad du behöver under dina offroad-äventyr.

Storlek

 

Förlängd manschett av formpressad neopren med kardborrestängning, ger en säker passform Ett lager av perforerat Clarino™-material i handflatan och EVA-skum ger extra skydd Stretchmaterial av nylon på ovansidan av handen med förstklassigt D3O®-knogskydd Fingertoppar i elastisk nylon ökar luftcirkulationen och fingrarnas rörlighet Silikontryck på fingertopparna ger bättre grepp på handtagen

191972695889
Inga recensioner
Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)