• På rea!
  • -1 500,00 kr
Jethwear The One - Forest/Grön
Jethwear The One - Forest/Grön
Jethwear The One - Forest/Grön
Jethwear The One - Forest/Grön

Jethwear The One - Forest/Grön

J2131-028-M
Slut i Lager
3 495,00 kr 4 995,00 kr -1 500,00 kr
Inkl. moms

10k Vattenpelare Är våran standard och kommer hålla dig torr en hel dag ute i normala vinterförhållanden
10k Andning Är våran standard och släpper ut en bra mängd fukt

 

Jethwear The One Monosuit är vårt mest populära skoterplagg! En bekväm, slittålig och snygg skoteroverall som är designad för långa dagar på snöskotern. The One har flera smarta fickor med plats för allt möjligt, inklusive en dedikerad genomskinlig ficka på insidan för din telefon.

Vind- och vattenavvisande material i kombination med heltejpade sömmar och YKK Aqua Guard® dragkedjor ser till att du förblir varm och torr hela dagen lång med Jethwear PowTec™ 10,000/10,000 (vattenpelare/andningsförmåga).

Om det blir för varmt så är det bara att öppna ventilationsfickorna. Insidan har avtagbara hängslen och justerbar midja som tillåter dig att justera passformen precis som du vill ha den. The One är även utrustad med snölås i ärmarna och benen för att hålla snön borta.

I de nedre fickorna på benen hittar du även JW Leg Adjustment System™ vilket låter dig dra upp hälarna på overallen så du inte kliver på den av misstag. Förstärkningar är strategiskt placerade på de mest utsatta delarna för ökad tålighet. The One är en tunnare overall med Jethwear PowTec™ 60gsm fodring enbart över knän och rumpa. Du kan själv välja hur många lager du vill ha på dig under The One, därmed fungerar overallen såväl kalla januari-dagar såväl som soliga april-dagar.

7340107536501
Inga recensioner

Kunder som köpt denna produkt köpte också:

Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)