Jethwear Ungdom Phase Helmet - Svart

Jethwear Ungdom Phase Helmet - Svart

J1818Y3-002-M
I lager
1 399,00 kr
Inkl. moms
Storlek

 

JETHWEAR BARN HJÄLM PHASE SVART: DEN PERFEKTA HJÄLMEN FÖR UNGA SNÖSKOTERÅKARE
Om du letar efter en hjälm som är både säker och snygg för ditt barn, så är Jethwear Barn Hjälm Phase i svart det perfekta valet. Denna hjälm är speciellt utformad för snöskoteråkning och har alla de funktioner som behövs för att skydda ditt barns huvud under åkningen.

LÄTT OCH STARK KONSTRUKTION
Hjälmens konstruktion består av en kombination av högkvalitativa material, vilket ger både styrka och låg vikt. Med en vikt på endast 1080g +/-50g, kommer inte hjälmen att tynga ned ditt barn under åkningen.

FUNKTIONELL OCH BEKVÄM
Hjälmen har en dubbel D-ring för att säkerställa att den sitter ordentligt på ditt barns huvud, samt en ventilation som kan justeras efter behov för att hålla huvudet svalt och bekvämt. Inredningen är också avtagbar och tvättbar för att hålla hjälmen fräsch och ren efter användning.

SNYGG DESIGN
Hjälmen har en stilren svart design som passar perfekt för unga snöskoteråkare. Den är också lätt att matcha med olika kläder och accessoarer. Så om du vill att ditt barn ska åka säkert och se bra ut på samma gång, så är Jethwear Barn Hjälm Phase i svart det perfekta valet.

7340107519405
Inga recensioner
Product added to compare.

Motorhuset använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på sidan. Genom att gå vidare godkänner du användandet av cookies. (Läs Motorhusets Dataskyddspolicy här)